Wie is Ronsky?

Even voorstellen

Wie is de man achter RoFoMo

ron

RoFoMo staat voor ROnsky's FOtografie en MOtoren.

Deze goed lachse Hollandse man van 1966 begon in 2007 met de hobby fotografie en heb ik mijn 1e dslr camera aangeschaft.
Ik ontdekte al gauw dat ik deze hobby erg leuk vond en kwam daardoor veel bij evenementen.
In 2015 kreeg ik de gelegenheid om motorrijles te nemen en na het behalen van het motorrijbewijs een motor te kopen.


Mijn eerste camera was een Nikon DLSR wat "erg" mooie foto's gaf en oneindigheid aan instellingen had. Een paar van mijn mooiste heb ik geplaatst in het album "Best Off". Toen nog wonend in het mooie Brabant wat een ideale fotogenieke omgeving is denk aan carnaval, kermis van Tilburg, De Biesbosch ect. In 2011 heb ik de camera aan de wilgen gehangen door omstandigheden en nu 2022 ga ik de draad weer oppakken. Ik heb een mooie en zeer uitgebreide Canon D90 op het oog. Dat bracht mij op het idee om ook weer de website nieuw leven in te blazen met het idee om de gemaakte foto's te tonen en aan te bieden. Op moment van schrijven is die nog niet in mijn bezit, maar kijk er erg naar uit.
Ik hoop dat de strenge Covid-19 regels dit jaar (2021) versoepelen en er weer evenementen georganiseerd gaan worden. Ik hoop dat u kunt begrijpen dat hierdoor er minder snel nieuwe foto's geplaatst zullen worden. Maar ik blijf mijn best doen om toch veel op pad te gaan met de camera. Heeft u leuke tips? neemt u dan contact op .
leuk weetje: foto hierboven is gemaakt in het najaar van 2008 op een frisse ochtend op de heide rond 6:00

Op mijn 18e heb ik mijn autorijbewijs gehaald. Altijd heb ik ook voor de motor willen lessen echter kwam dat er niet meer van. Tot ik in 2015 in de gelegenheid kwam om ook voor de motorrijbewijs te gaan. Man o man op je 50e nog een motorexamen doen haha. Maar het lukt me en al gauw kwam mijn 1e motor in beeld. 100pk in bedwang gehouden worden door een totale noob haha. 3 jaar later ben ik toch weer afgestapt van de motor en overgestapt op een scooter, maar het bloed bleef altijd maar jeuken hoor. Dus begin 2021 toch weer een motor gekocht en hier word wel met volle teugen van genoten! Met regelmaat maak ik mooie tochten waar ik ook verslag van doe. Ik rijd routes die anderen hebben gemaakt maar maak ook zelf routes. Deze motor heb ik zo veel plezier van dat deze niet weg gaat hoor.
leuk weetje: foto is gemaakt door de motordealer "Ros Motoren" na de proefrit in april 2021
(ja start van corona daarom heb ik de motor bijnaam "Covid Fiets" gegeven :-)smile


logo