Ronsky's Motortours.

Neemt u mee tijdens de mooiste ritjes

Bloeiende Fruitbomen Straat


verslag

We schrijven 2 april 2021 ( Goedenvrijdag )
Officieel is het lente maar met temperaturen van "net" onder de 10 graden en bewolkt is het een frisse dag, maar wel zalig weer om een leuke tocht op de motor te doen.. Ik heb het toch altijd zo gauw warm in het pak, Dit keer starten we in Hilversum Noord om via een leuke binnenweg op ons gemakkie naar het Naarderbos te rijden. Hier heb je mooi uitzicht op het Gooimeer en IJsselmeer en de Hollandse Brug waar de A6 over gaat. Wij gaan deze A6 ook op en over de Hollandse Brug. Leuk weetje, links van de brug is het Ijselmeer, en rechts van de brug heet het water het Gooimeer. De 4baans weg veranderd in een 2x      tweebaansweg met vangrail er tussen, houd daarom de 2 rechtse banen aan. We rijden tot we afslag 7 zien en daar gaan we de A6 af. Einde afrit links en we zitten op de spectrumdreef. Aan uw linker kant komt u een oase van roze geurende bloesem tegemoet. Dit zijn Japanse fruitbomen en deze bloeien maar 2 weken in het hele jaar. Dit is meestal begin eind maart, begin April.
boom
Na een fotomoment gaan we verder en richting hde stadscentrum van Almere, om via mooie kleine landweggetjes uit eindelijk terug te keren in Hilversum om bij de MediaPark een heerlijke Lunch te halen..

Eind conclusie:
Een bijzondere ervaring al die aroma's en geuren die je tegemoet komen door de bloeiende bomen.
De route is 77km en mooi dus voor een korte ritje wat ook wel eens lekker kan zijn.
De route voert je langs leuke achteraf wegen waar je gewoonlijks niet komt.
In Almere komt u oa langs een Mc Donalds en een La Place.
Dit is een leuke spannende maar korte route, die het best tot zijn recht komt in de periode Eind Mei begin April vanwege de bloeiende bomen.
De route is hier te downloaden, en de route is ook met de auto heel goed te doen.

Hieronder kunt u het videoverslag zien.


Video Verslag:

logo